изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:40 EEST
ЦИГАНИН ИЗНАСИЛИ 78-ГОДИШНА СТАРИЦА    
Общество40-годишен циганин от генералтошевското село Спасово набил и изнасилил възрастна жена от същото село, съобщиха от областна дирекция "Полиция".

Гаврата била извършена около 22 часа на 13 ноември в дома на жертвата. НДТ научи, че циганинът Антон на няколко пъти преди да нападне старицата й искал пари. В злокобната вечер той отново я посетил в дома й. Влязъл в къщата през задна врата. Започнал да иска пари от възрастната жена. Тя обаче нямала, тъй като не била вземала нито пенсия, нито рента. "Тогава сваляй гащите!" - развикал се циганинът и я насилил. Тя била открита следващия ден от съседи. Била много уплашена и не смеела от срам да излезе навън.
От ОД "Полиция" съобщават, че веднага след изнасилването циганинът избягал от местопрестъплението и се е укрил. След проведени активни оперативно-издирвателни мероприятия от  служители на РПУ в Ген. Тошево и сектор "Криминална полиция"  към дирекциятаq 40-годишният е задържан в Спасово. Работата на полицията по изясняването на случая продължава. Задържаният е криминално проявен, има две ефективни присъди за грабеж и изнасилване. Запознати разказаха за НДТ, че изнасилвачът е от с. Житница и е в с. Спасово от около месец, нямал адресна регистрация. Той живеел на семейни начала с жена от селото, наскоро имали бебе. Жената имала още няколко деца, които били дадени в социални заведения. Антон не работел, по цял ден обикалял селските кръчми. Двамата карали на социални помощи.
Изнасилената старица е вдовица, от 5-6 години живее сама, разказаха хора от селото. Има двама сина, които живеят в Добрич, и дъщеря във Варна. След гаврата е прибрана от един от синовете си. Хората в Спасово са потресени от гаврата със съселянката си. Възрастни жени искат да вържат изверга в центъра на селото и да го изгорят жив. НДТ

 


Сходни връзки

ЦИГАНИН ИЗНАСИЛИ 78-ГОДИШНА СТАРИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди