изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:34 EEST
НДТ ЩЕ ДАДЕ СВОИТЕ ГЛАСОВЕ ЗА НАЙ-ДОБРИТЕ СПОРТИСТИ НА БЪЛГАРИЯ    
Спорт

Организаторът на традиционната анкета "Спортист на годината на България", която тази година ще се състои за 49-и път, Новe АД Холдинг покани спортните журналисти на вестник "Нова добруджанска трибуна" да дадат своя глас в избора за десетте най-добри спортисти на страната за 2006 година.



На 18 декември в ЦУМ ще се състои пресконференция, на която организаторите от Нове АД Холдинг ще обявят по азбучен ред имената на десетимата номирани за Спортист на България 2006. На същото събитие представители на в-к "Труд" ще обявят имената на номираните за Треньор на България 2006.

На 21 декември ще се проведе Тържествената церемония по награждаването на най-добрите спортисти и треньори на България за 2006 година. Тя ще бъде излъчвана по Канал 1 на БНТ.

"Както всяка година Церемонията ще претърпи промени, нов сценарий, сюжет и място, с които ще внесе още много блясък и тържественост", обещават организаторите. 

По традиция всички награди ще връчи президентът на Република България г-н Георги Първанов, който е и патрон на проявата. НДТ

 


Сходни връзки

НДТ ЩЕ ДАДЕ СВОИТЕ ГЛАСОВЕ ЗА НАЙ-ДОБРИТЕ СПОРТИСТИ НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди