изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:56 EET
Убийството на мъжа от Рудозем е извършено с множество удари с брадва, според съдебния лекар    
Ред и сигурностРудозем. Категорично става дума за убийство, извършено по особено жесток начин, заяви за радио “Фокус” – Смолян Марин Балтов - съдебният лекар, извършил аутопсията на намерения мъртъв вчера 62-годишен мъж от Рудозем.

Убийството е извършено с брадва, а смъртта е настъпила в резултат на множество удари по главата. Има и няколко удара, нанесени по ръката, но ударите по главата са били особено жестоки. Като заподозрян по-рано днес бе задържан синът на убития мъж.
Както "Фокус" съобщи, тялото бе открито вчера във вътрешния двор на къщата, собственост на загиналия. Сигналът в полицията е подаден около 17.15 ч. вчера в РПУ – Мадан.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РПУ – Мадан. За срок от 24 часа е задържан синът на жертвата – А.О. /на 37 г./ като заподозрян. По случая е започнало досъдебно производство в РПУ – Мадан. С материалите по случая е запознат окръжният прокурор.
Евелина ТОШЕВА
Здравко БЕШЕНДЖИЕВ
 


Сходни връзки

Убийството на мъжа от Рудозем е извършено с множество удари с брадва, според съдебния лекар | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди