изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:15 EEST
Разстреляха мъж в София (ОБЗОР на Агенция "Фокус" )    
Ред и сигурност  София. Красимир Ангелов Димитров на 42 години, бивш волейболен състезател бе прострелян тази вечер около 20 часа на булевард "Цар Борис ІІІ" в София. Говорителят на Столичната дирекция на полицията Малина Колева заяви, че Ангелов е бил застрелян, когато заедно с негов приятел са отивали към заведението "Вини" на столичния булевард "Цар Борис ІІІ". Красимир Димитров е останал навън да разговаря по телефона, докато приятелят му е влязъл в кръчмата. Тогава Димитров бил убит с два куршума в главата. Според полицията Димитров не бил от организирания престъпен контингент.


Простреляният бе намерен мътръв в автомобил, паркиран в локалното платно на булеварда пред заведение “Вини”, разположено срещу № 205. Джипът е с регистрация СА 8999 ВС, до него е паркиран автомобил “Ауди” със софийска регистрация и № 1818.
Районът на бул. "Цар Борис ІІІ" пред № 205 е отцепен. На място има много полицаи. Местопрестъплението е на територията на столичното Шесто РПУ.
На мястото на инцидента се появи баскетболният треньор Константин Папазов.
Пред медиите той заяви, че познава човек с име Красимир Ангелов Димитров - бивш волейболист, който след като приключил кариерата си, подпомагал финансово волейбола. "Аз познавам много добре този човек и името му по никакъв начин не кореспондира с убийство", бе категоричен Папазов. Той обясни обаче, че не е сигурен, че убитият е човекът, който той познава, но въпросният волейболист Красимир Димитров е бил състезател на "Левски". По-късно стана известно, че баскетболният треньор Константин Папазов е разговарял по телефона с въпросния волейболист Красимир Димитров, който се оказа жив и здрав. Стана ясно, че човекът, за когото той си е мислил, че е застреляният бивш състезател по волейбол, не е същият.
След разнопосочните информации, сопред последните данни, съобщени от полицията застреляният Красимир Ангелов Димитров е бивш волейболен състезател
 


Сходни връзки

Разстреляха мъж в София (ОБЗОР на Агенция "Фокус" ) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди