изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:44 EET
БЪЛГАРСКИ ПОЩИ ОТНОВО ЧАКАТ ПИСМА ДО ДЯДО КОЛЕДА    
НовиниЗа четвърта поред година малчуганите от Добрич и региона могат да пращат своите писма до Дядо Коледа. Инициативата е на "Български пощи". Единственото условие, на което трябва да отговарят писмата до добрия старец е да са адресирани единствено и само - "За Дядо Коледа" и да има точен адрес на подателя, уточниха от добричкото подразделение на пощите. Ако е така, то всеки малчуган, пуснал писмо, ще получи отговор от Дядо Коледа.

Миналата година в пощенските клонове и станции в областта са били получени 46 писма, на които Дядо Коледа е отговорил. Пощенските служители, които влизат в ролята на джуджетата на добрия старец, разказват, че това са най-веселите моменти в работата им. "Децата са напълно откровени и те не се страхуват или срамуват да признават грешките си. Например в едно писмо момченце пишеше: "... не бях много послушен. Скрих дистанционното на баба и й счупих очилата, ама вече ще слушам" - разкри за НДТ тайната на детската кореспонденция ръководителят на отдел "Маркетинг" в "Български пощи" - Добрич, Данаил Енев. Основно малчуганите изразявали своите желания за подаръци. Често изпращали рисунки до Дядо Коледа, като това били предимно портрети на тях самите или на семействата им.
Още една инициатива стартира, добави Д. Енев. За пореден път до 30 март 2007 г. е разкрита пощенска станция на остров Ливингстън, където е българската арктическа база. Всеки, който иска по един или друг повод да изпрати пратка до Ливингстън, то тя ще се таксува на тарифите за пратки вътре в страната, добави още Д. Енев.
 


Сходни връзки

БЪЛГАРСКИ ПОЩИ ОТНОВО ЧАКАТ ПИСМА ДО ДЯДО КОЛЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди