изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:31 EET
36 ДУШИ ПОЛУЧИХА СВИДЕТЕЛСТВА ЗА АВТОТЕНЕКЕДЖИЯ И ЗАВАРЧИК    
ОбразованиеВръчване на свидетелства за професионална квалификация и правоспособност по проект "Алтернативи пред бизнеса и образованието" се състоя вчера в Професионалната гимназия по механотехника и електротехника "М.В.Ломоносов". Проектът е по програма ФАР и се реализира от учебното заведение.

Обучението на безработните участници в него е проведено от 12 юни до 20 октомври и в него е включена теоретична и практическа подготовка за придобиване на професионална квалификация по професии "Автотенекеджия" и "Заварчик" и правоспособност по четири метода на заваряване. Практическото обучение, адекватно на потребностите на реалния бизнес, е проведено в партньорство с фирмите "ВеСта-М", "Елпром-ЕТ" ООД, "Нед-мобил" и "Маяк - цех радиаторен".
Вчера своите свидетелства за първа степен на професионална квалификация получиха 36 курсисти. Паралелно с това на дирекция "Бюро по труда" и частни трудови борси е предоставена база данни за завършилите с цел осъществяване на контакти и наемане на работа от заинтересовани работодатели.
 


Сходни връзки

36 ДУШИ ПОЛУЧИХА СВИДЕТЕЛСТВА ЗА АВТОТЕНЕКЕДЖИЯ И ЗАВАРЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди