изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:38 EEST
ЗА 21-и ПЪТ ОТЛОЖИХА ДЕЛО    
НовиниЗа 21-и път вчера бе отложено делото в Районния съд срещу четирима души, обвинени в ПЗО на МПС.

Въпреки желанието на съдия Галин Несторов да приключи този процес, подсъдимите  правят всичко възможно да забавят крайното решение на магистрата. Този път делото бе отложено за 18 декември от 10 часа, тъй като единият от обвиняемите не се яви в съдебната зала. Под наказателна отговорност са подведени Милко Маринов /46/, Николай Славчев /29/, Ашкън Асан /29/ и Димитър Димитров /43/. 

41-годишната Петранка Атанасова получи условна присъда от шест месеца с тригодишен изпитателен срок. Тя бе призната за виновна в това, че на 22 май миналата година в съучастие с Асен Иванов чрез използване на техническо средство се опитала да отнеме желязо за вторични суровини от сградата на бившия Медицински колеж. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Окръжния съд в Добрич, съобщи съдия Галин Несторов.

Вчера магистратът произнесе още една присъда. За виновен бе признат 17-годишният Милен Еленков, който на 4 август м.г. е повредил предно панорамно стъкло на лек автомобил "Опел Кадет", собственост на Анифе Сали. В резултат на това са настъпили вреди за 92 лева. Обвиняемият получи условна присъда от 3 месеца с две години изпитателен срок.

НДТ  

 


Сходни връзки

ЗА 21-и ПЪТ ОТЛОЖИХА ДЕЛО | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЗА 21-и ПЪТ ОТЛОЖИХА ДЕЛО
Автор: Anonymous да 2006-11-25 @ 00:17 EET
За кокошка няма прошка,за милиони няма закони!!!
ЗА 21-и ПЪТ ОТЛОЖИХА ДЕЛО
Автор: Anonymous да 2006-11-27 @ 23:27 EET

Никаква "кокошка" и никаква прошка. Това да вземеш желязото от сграда, макар и безстопанствена и да създадеш риск за други, тъй като може да падне и да убие някой невинен, е сериозно противообществено деяние.

ЗА 21-и ПЪТ ОТЛОЖИХА ДЕЛО
Автор: Anonymous да 2006-11-27 @ 23:35 EET

Абе, всичките тези несретници дето са длъжници на държавата и общината, защо не ги осъждат на общественополезен труд. Неплатени здравни вноски - бум, общественополезен труд в съответния размер в полза на държавата или общината. Неплатени глоби - също. Така и проблема със здравето ще се оправи, а и пътища ще се построят на ангария... Пък и много хора няма да чакат да ги осъдят, просто ще се дигнат да работят за обществена полза, щом ще им се опростят прегрешенията...

П.С. Разбира се, размера на ангарията трябва да е добре обмислен, защото като знаем, колко алчни са българските чиновници, като едното нищо ще земят да заробят народа. Но е хубаво да се помисли за някаква форма на задължителен общественополезен труд.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди