изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:49 EEST
Агенти на Кейт Мос шокираха Коледа със садо-мазо бельо    
ЛюбопитноAgent Provocateur, една от „най-провокативните“ марки за луксозно дамско бельо представи новата си колекция на интимно шоу в Берлин.

  Тенденциите на марката, чието рекламно лице е непослушната топ манекенка Кейт Мос, са представени в 18 серии, всяка от тях носеща женско име.

Най-провокативна е колекцията, носеща името на Дита Парло, скандална актриса от ерата на нямото кино. Бельото в Дита е повече от минималистично, изработено от PVC и лак в садо-мазо дух.

Най-загадъчно и „строго“ е бельото, носещо името на рекламното лице на компанията Кейт Мос.

В Кейт са представени прозрачни корсети от черен тюл, обточени с френска дантела.

Доста палави са моделите в линията Фантазия, а лелеяната мечта за всеки мъж е скрита в линията Патриция.

Френска дантела, шифон и голяма доза спотаена чувственост се крие в Шарлот. Истинска червена перверзия е разкрита в линията Кристи.

И докато новата колекция жъне успехи в предколедните дни, рекламното лице на марката Кейт Мос, е на път да скъса рекламния си договор.

Причината е лична. Оказало се, че собственичката на Agent Provocateur Серена Рийс е забъркала афера с басиста на британската рок банда The Clash. Дотук нищо лошо, стига рок момъка да не беше женен за най-добрата приятелка на 32-годишната топ моделка. Фрустрирана от постъпката на шефката на фирмата за бельо, Кейт възнамерява да прекрати договора си.

Все пак Кейт, която е стана манекенка на годината, прибира по 2 млн. долара на година от агентите-провокатори, така че нищо чудно и да размисли.
 


Сходни връзки

Агенти на Кейт Мос шокираха Коледа със садо-мазо бельо | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди