изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:41 EEST
Във Варна започна разглеждането на мерките за неотклонение на разбитата група за контрабанда на цигари    
Ред и сигурностВарна. Във Военен съд – Варна започна разглеждането на делата за искане за налагане на мерки за неотклонение на участниците в престъпната група, заловена край Тюленово вчера, предаде репортер на радио "Фокус" - Варна.


Първи в залата бе въведен определеният като организатор на контрабандния канал Божидар Маринов, негов адвокат е Иван Томов. По разпореждане на съдията-докладчик Димо Димов делата ще се гледат при закрити врати. Говорителят на Районен съд – Варна Диляна Петкова съобщи, че днес ще бъдат разгледани мерките на десетима от задържаните, а утре – на останалите 15. Между десетината са и двамата гранични полицаи, които по думите на адвоката им Йордан Дяков, са Милен Димков и Начко Ташков.
В престъпната група са участвали и бивши футболисти. В сградата на съда бе забелязан Георги Костов-Зъба, бивш футболист “Черно море”, който по първоначална информация е замесен. Сред задържаните се спрягат имената на бившия футболист на “Спартак” Пламен Панайотов, на “Черно море” Тошко Каменов и Неделчо Добрев и Георги Иванов-Геша, бивш играч на “Спартак” и “Левски”. По непотвърдена информация футболистите за първи път са се включили в такава акция и са били използване за товаро-разтоварната дейност, за което са получили между 150 и 250 евро.
Севил САБРИ
 


Сходни връзки

Във Варна започна разглеждането на мерките за неотклонение на разбитата група за контрабанда на цигари | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди