изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:04 EEST
Изчезналата преди дни Динка Воденичарова беше намерена мъртва    
Новини

Полицията откри мъртва 43-годишната столичанка Динка Воденичарова, която изчезна на 22 ноември на път за работа и бе обявена за издирване. Тялото на Воденичарова, която е финансов директор на лизинговото дружество към Пощенска банка-София, бе намерено вчера в река Струма в землището на пернишкото село Чуйпетлово. Наблизо е открита и колата на жената – Тойота Корола. По тялото не са открити следи от насилие, съобщават от МВР.



Самоубила ли се е Динка Воденичарова или е била убита – на този въпрос полицията все още няма отговор. Аутопсията, извършена днес, е потвърдила заключението от първоначалния оглед на тялото, че смъртта не е настъпила в резултат на насилие. Точната причина за фаталния край обаче, ще стане ясна, след като бъдат направени биологични експертизи на взети от тялото проби.

Поне два километра е разстоянието от село Чуйпетлово до мястото, където е намерено тялото. Остава загадка защо Динка Воденичарова е решила да измине този труден маршрут, ако е имала намерение да посегне на живота си.

Колата на Воденичарова е била с отворени врати, когато е открита случайно от ловци, минавали наблизо. Те подават сигнал до полицията, която претърсва околността и открива тялото на жената в реката.

"Първоначалните данни това показват - че жената е дошла сама, по-нататък в резултат на следстевените действия ще се разбере точно за какво става дума", поясни Венцислав Алексов – говорител на полицията в Перник.

Всички ценности на Динка Воденичарова са открити непокътнати у нея, което изключва версията за грабеж, разказаха още полицаите. Още един ключов въпрос, обаче очаква отговор – може ли да се каже къде и кога е настъпила смъртта на жената, при положение, че четири дни тя е била в неизвестност.  http://news.bnt.bg

 


Сходни връзки

Изчезналата преди дни Динка Воденичарова беше намерена мъртва | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Изчезналата преди дни Динка Воденичарова беше намерена мъртва
Автор: Anonymous да 2006-11-27 @ 23:58 EET

Безумно е да публикувате такива новини. Всички сериозни хора знаем, че такива работи стават, и са ставали, но... Според мен, когато за тези случаи се разказва преди да са разкрити, така се дават идеи на разни потенциални престъпници да вършат същото и тук. По-добре е да разказвате за тези случаи на убийства едва след като престъпниците са заловени, за да е ясно на хората, че извършителите на тежки криминални престъпления намират справедливо възмездие. В другия случай, по-добре мълчете, че е само въпрос на време в този абсолютно спокоен добрич, някой тлъст работодател да даде фира.

Я, колко примерно постъпи вестникът ви, когато отвлякоха някакво чорбаджийско чедо през Януари. Нещо писахте ли как преключи случая... Не! И правилно! Защото лошия пример веднага ще бъде последван...

П.С. Съвсем друг е случая, когато се предупреждава за потенциални серийни убийци и пр., но тогава има вероятно кой да ви осветли - МВР органите. :-Р


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди