изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:00 EEST
Българи контролират трафика на кокаин от Латинска Америка за Европа    
НовиниБългари контролират на високи нива трафика на кокаин от Латинска Америка за Европа, като наемат в морските ни градове екипажи за яхтите, пренасящи дрогата през океана. Това съобщи началникът на сектор „Наркотици” в ГДБОП Станимир Флоров.

Той допълни, че в момента полицейските служби от няколко държави разследват голяма международна организация за трафик на кокаин, в която има десетки българи.

Според Станимир Флоров българите са на много високо ниво в този международен наркокартел. В повечето случаи това са хора, които преди години са избягали от България главно в Испания заради наложени им присъди у нас, или заради това, че са издирвани от полицията.

Екипажите на яхтите, които превозват стоката, също са български. Обикновено те се наемат във Варна или Бургас сред хора с морско образование.

В България кокаинът влиза или по въздух през аерогара София или по море през пристанище Варна, съобщиха пред Дарик източници от ГДБОП. http://www.darik.net

 


Сходни връзки

Българи контролират трафика на кокаин от Латинска Америка за Европа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди