изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:46 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие  на територията обслужвана от ОД ”Полиция”– гр. Добрич, са  регистрирани 2 престъпления.

                               1. На 28 ноември 2006 година, в гр.Добрич, след проведени  оперативно – издирвателни мероприятия от служители Второ РПУ – Добрич е установен  41 годишен жител на гр. Варна, обавен за местно издирване. Лицето е обявено за издирване във връзка с досъдебно производство. Предадено е на съответният дознател.                      

                              

                               2. На 28 ноември 2006 година, във Второ РПУ – Добрич е получено съобщение от с. Стожер, общ Добричка, за това, че неизвестни лица, чрез взлом са влезли в пункт за изваряване на ракия, намиращ се в района на същото село и са извършили кражба на три казана.                                                                                

                               По случая работят служители на Второ РПУ – Добрич, провеждат се оперативно – издирвателни мероприятия за установяване и задържане извършителите на престъпното деяние.

                               Образувано е досъдебно производство.                      

                                                

                         През изминалото  денонощие  на територията обслужвана от ОД “Полиция” гр. Добрич са регистрирани 5 пътно–транспортни произшествия, с материални щети по автомобилите, съответно в гр. Добрич са регистрирани три пътно – транспортни произшествия и по едно пътнотранспортно произшествие на територията на община Добричка и община Ген. Тошево.

                              

                               На 28 ноември 2006 година, в района на кръстовището между бул.”Добруджа” и ул. “Калиакра” в гр. Добрич, възниква пътно – транспортно произшествие между лек автомобил “Форд”, управляван от 23 годишна жителка на гр. Тервел и лек автомобил “Ауди”, управляван от 19 годишен водач от с. Карапелит, общ. Добричка. В резултат на пътният инцидент е пострадала 34 годишна жена от гр. Тервел, пътуваща в лекият автомобил “Форд”. С контузия в областта на главата жената е оставена за лекарско наблюдение в МБАЛ – Добрич. Няма опастност за живота и. По двата автомобила са нанесени значителни материални щети.

                               Причините довели до възникването на пътно – транспортното произшествие се изясняват в условията на досъдебното производство.

 

                               Поделенията ОД “ПБЗН”- гр. Добрич не  са  участвали в гасенето на   пожари и аварийно – спасителни операции.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди