изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-08-05 @ 16:47 EEST
БИЗНЕС ЦЕНТЪР ДОБРИЧ СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ ПО ФАР    
Новини"Туристическа дестинация Добруджа"  е името на проект, разработен от бизнес център Добрич и одобрен за финансиране от програма ФАР 2004 Трансгранично сътрудничество, Съвместен фонд за малки проекти България - Румъния, съобщиха от бизнес центъра. Договорът за изпълнението му бе подписан вчера.

Той ще се реализира в рамките на 2007 г. на територията на областта, като водеща организация е Бизнес център Добрич, който ще реализира проекта с подкрепата на своите партньори "Наше море" (Румъния), Национален център за професионално обучение в системата на БТПП - клон Добрич, и асоциираните си партньори Исторически музей - Добрич, Българска Фондация Биоразнообразие  и Областен съвет Констанца.
Общата цел на проекта е да се създадат условия за развитието на устойчиви форми на туризъм в областите Добрич и Констанца и за утвърждаването на регион Добруджа като трансгранична туристическа дестинация.
Конкретната цел на проекта е да се стимулира трансграничното сътрудничество между неправителствени организации и малки туристически фирми от областите Добрич Констанца за преодоляване на тяхната изолираност и повишаване на конкурентоспособността им. За целеви групи на проекта са избрани собственици и управители на малки туристически фирми от двете области със статут на микро или малка фирма, съгласно Закона за МСП и НПО, работещи в сферата на туризма. Крайните му бенефициенти ще са 30  собственици и управители на малки туристически фирми от областите Добрич и Констанца, около 40 фирми, които ще бъдат включени в рекламен каталог и инфо-деск, 4 неправителствени организации .
 


Сходни връзки

БИЗНЕС ЦЕНТЪР ДОБРИЧ СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ ПО ФАР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди