изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 16:23 EEST
ОББ ВЪВЕДЕ ЕВРОПЕЙСКО ОБСЛУЖВАНЕ    
НовиниОт две седмици добричкият клон на ОББ е въвел европейски стандарти в обслужването на клиентите, съобщи за НДТ директорката на финансовата институция Мария Василева. "Специализираната система се нарича NEMO Q, т.е. система за управление на опашките. За първи път в страната я въведе банков клон на ОББ в столицата и поетапно тя се прилага и в останалите структури на банката" - разказа още М. Василева.

Чрез нововъведението се дава възможност служителите по-спокойно да обслужват клиентите, както и се запазва тяхната конфендициалност, добави директорката. Голяма част от клиентите на банката също са изразили своето задоволство от системата. Тайната на клиента се гарантира, тъй като всеки сам, влизайки в банката, въвежда код за услугата, която иска да ползва. Получава своя пореден номер и изчаква реда си, докато номерът се появи на светлинно табло. "Чрез тази система имаме също така възможност да водим ежедневна статистика за работата на банката - така правим и по-правилна преценка къде трябва да насочим повече хора, за да бъдат по-бързо обслужени клиентите. Ежедневните данни он-лайн се предоставят и в централата на банката. По този начин се постига пълен поглед върху работата в страната всеки ден" - поясни още М. Василева.
 


Сходни връзки

ОББ ВЪВЕДЕ ЕВРОПЕЙСКО ОБСЛУЖВАНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди