изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:19 EEST
ТРИМА ЗАМ.-МИНИСТРИ ЩЕ УЧАСТВАТ В НАЦИОНАЛНИЯ АГРАРЕН СЕМИНАР    
ЗемеделиеМного силно присъствие на Министерството на земеделието и горите ще има на тазгодишното 12-о издание на Националния аграрен семинар, който организира "Добрички панаир" АД, съобщи изпълнителният директор Екатерина Димова.

 Както НДТ писа, проявата ще се проведе от 30 ноември до декември в хотел "Адмирал" в Златни пясъци. В агрофорума ще се включат трима заместници на Нихат Кабил. Семинарът ще бъде открит от зам.-министър Бюрхан Абазов. Ще присъстват още заместниците в земеделското министерство Димитър Пейчев и Светла Бъчварова.
По време на форума ще бъдат дискутирани Националния план за развитие на селските райони, европейските фондове за подпомагане на селскостопанските производители след 1 януари 2007г., създаване организации на производители, европейските перспективи пред ветеринарно-медицинската дейност в България. Лектори на семинара ще бъдат директори на дирекции в МЗГ, държавен фонд "Земеделие" и Националната ветеринарно-медицинска служба. В рамките на проявата ще се проведе кръгла маса на тема "Българското земеделие и Европейският съюз". Семинарът се организира със съдействието на земеделското министерство.
На 1 декември ще се проведе и международна конференция "Възобновяема енергия от селското стопанство". Основните направления на дискусиите ще бъдат свързани с политиката и законодателната рамка за подпомагане на биоенергетиката, както и новаторски финансови инструменти и програми, стимулиращи производството на възобновяема енергия от селското стопанство. На международната конференция ще присъстват кметът на Добрич  Детелина Николова, зам.-кметът Галина Митева, експерти от Полша, Великобритания, Унгария, Германия, САЩ и др.
По време на форума ще бъдат връчени наградите "Агробизнесмен на Добруджа" и "Земеделска кооперация" на годината.

 


Сходни връзки

ТРИМА ЗАМ.-МИНИСТРИ ЩЕ УЧАСТВАТ В НАЦИОНАЛНИЯ АГРАРЕН СЕМИНАР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди