изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:25 EEST
"КАЛИАКРА" ВКАРА СЕДЕМ НА "ШАБЛА"    
СпортВ контролна среща, проведена вчера в Каварна, футболистите на "Калиакра" се наложиха със 7:0 над третодивизионния "Шабла".

Възпитаниците на Велислав Вуцов и Антони Здравков установиха игрово надмощие от самото начало на срещата и головите ситуации пред вратата на гостите следваха една след друга. Два гола отбеляза дошлият на проби Благовест Марев, син на легендата на варненския футбол Тошко Марев. Два пъти се разписа и Георги Станчев - Гонзо, а по веднъж - Венцислав Желев, Георги Василев и Дарин Андонов. Освен Бл. Марев участие в мача взеха още петима състезатели, които са на проби в каварненския тим. Треньорите на "Калиакра" изпробваха и три момчета от юношеския отбор на клуба. Преди да излязат във ваканция, каварненските футболисти ще проведат още две проверки, след които ще стане ясно кои от дошлите на проби ще продължат да тренират с отбора и след Нова година, както и кои ще бъдат освободени. В петък "Калиакра" ще срещне състава на "Шумен", като мачът ще е в Каварна от 14.00 ч. Предвижда се следващата седмица избраниците на В. Вуцов да играят с третодивизионния "Спортист" /Г. Тошево/.

 


Сходни връзки

"КАЛИАКРА" ВКАРА СЕДЕМ НА "ШАБЛА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди