изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:07 EEST
БАНКА "ДСК" СЕ ДОБЛИЖИ ДО МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС    
ИкономикаСнощи специална презентация за всички национални и европейски структурни фондове, които отпускат средства по различни програми за малки и средни предприятия, станаха достояние на малкия и среден бизнес, благодарение на банка "ДСК", която бе поканила консултантска фирма, която да представи програмите.

Пред присъстващите в залата директорът на дирекция "Малки и средни предприятия" в банката Александър Джоганов заяви, че лично му пука дали ще оцелеят точно такива фирми, защото те са тези, които носят приходите в държавната хазна. "Малките и средните предприятия осигуряват 80 % заетост на работоспособното население. Също тези са и фирмите, които плащат 80 % от данъците в държавата" - добави още А. Джоганов. Представителите на консултантската фирма запознаха бизнесмените с всички в момента действащи програми, както и тези, които се очаква да стартират до края на годината и с възможностите за кандидатстване по тях. Представителите на банката на централно и местно ниво в лицето на А. Джоганов и мениджъра за Добрич Владимир Ханджиев заявиха своята готовност да осигуряват съфинансиране по проектите на малките и средни предприятия, както и да оказват консултантска помощ.
 


Сходни връзки

БАНКА "ДСК" СЕ ДОБЛИЖИ ДО МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди