изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:38 EEST
Николай Камов: Има основа за взаимодействие между социалдемократите и ГЕРБ    
ПолитикаСофия. В България има много политически партии, но всички заедно събират много малко доверие на обществото. Това е големият проблем и той е проблем на политическо представителство, каза пред Агенция “Фокус” Николай Камов, лидер на ПД “Социалдемократи”.

“Въпросът не опира до това – има ли място за още една партия, а до това – ще се намери ли формация, която за разлика от всички останали, да може да бъде истински представител на тази част от обществото, на която е такъв. Това е предизвикателството пред ГЕРБ. Моментът е много подходящ, той наистина е исторически”, бе категоричен Камов.
По думите му - не същите, но подобни шансове, има социалдемокрацията у нас. “Това е една неизхабена политическа възможност за нас, не само в годините на прехода, но и по принцип, тъй като след своето създаване от Освобождението досега тя никога не е била на власт. Европейският съюз дава обективни шансове за всичко това, плюс разочарованието от това, което се случи. Това е основата за взаимодействие, която аз лично виждам между социалдемократите и бъдещата партия ГЕРБ”, каза още Камов.
На въпрос – с кого може да се очаква да си партнира партия ГЕРБ и дали социалдемократите ще търсят партньорство, Камов каза: “Партньорството в политиката е сериозна дума. Този въпрос ще изясняваме с ръководството на партията, но във всички случаи виждам възможност за взаимодействие”.
Социалдемократите ще вземат важни решения за своето бъдеще на свой форум на 16 декември 2006 г. “За нас 2007 година е година на голямото предизвикателство: има ли социалдемокрация в България и що е социалдемокрация през 21 век”, каза още Николай Камов.
 


Сходни връзки

Николай Камов: Има основа за взаимодействие между социалдемократите и ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди