изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:36 EET
УС НА НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ "БЛАГОУСТРОЙСТВО И КОМУНАЛНО СТОПАНСТВО" ЗАСЕДАВА В ДОБРИЧ    
НовиниВ края на миналата седмица Добрич бе домакин на заседанието на Управителния съвет на националното сдружение "Благоустройство и комунално стопанство", съобщи за НДТ членът на УС на сдружението и негов зам.-председател Илия Михайлов.

На заседанието присъства и изпълнителният директор на сдружението  инж. Васил Милов. Това е едно от най-старите професионални сдружения у нас. В рамките на дневния ред са били разгледани информация за състоянието и проблемите на добричкото дружество "Екострой" АД. Обсъден е бил и проектът за отчет на сдружението за дейността през 2006 г. Членовете на съвета са очертали още перспективите за осъществяване на съвместна дейност с общинските администрации по места, както е била и отчетена осъществената съвместна работа с държавните институции, добави още Михайлов.
В отчета, който УС е обсъдил, се отбелязва, че през настоящата година сдружението е направило сериозен пробив с разработването на екологични проекти, които са били приети и одобрени от МОСВ. Активно е продължила работата му с МТСП и агенцията по заетостта. Отчетено е още, че през годината сдружението е получило реална практическа помощ от НСОРБ.
Основните задачи, които са поставени пред сдружението за 2007 г. са финансово обезпечаване на дейностите, извършвани от търговските дружества и предприятия от подотрасъла, довършване на работата по привеждане на дружествата и фирмите в съответствие със законовата уредба и нормативната база, регулиране на приватизационните процеси, оптимизиране на производствената структура и други.
 


Сходни връзки

УС НА НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ "БЛАГОУСТРОЙСТВО И КОМУНАЛНО СТОПАНСТВО" ЗАСЕДАВА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди