изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:32 EEST
ХОРОСКОП ЗА 1 МАРТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 1 МАРТ



ОВЕН - Нуждаете се от уединение. Намерете си тихо място, където да останете насаме със себе си. Проблемите никога не свършват, но помислете върху по-важните неща сега.

ТЕЛЕЦ - Всеки трябва сам да се грижи за себе си. Колкото и да ви се иска някой да ви помогне, точно сега, ще се наложи да се справите съвсем сами със ставащото в живота ви.

БЛИЗНАЦИ - В стремежа си да бъдете активни и да подобрите начина си на живот може да се пренаситите на емоции. Нищо не бива да пренебрегвате, но без излишни крайности.

РАК - Възползвайте се от възможностите, които ще ви предостави днешния ден. Здравословното ви състояние ще изостри вниманието ви към хронични страдания, но за кратко.

ЛЪВ - Организирайте се и ще ви стигне времето за да приключите несвършените задачи. В личните си дела също ще сложите ред. Стимулира ви идеята за очаквана почивка.

ДЕВА - Направете правилна оценка на отношенията си с близките ви, за да не се появят разочарования. Може би се нуждаете от доказателства, за да повярвате в нечии чувства?

ВЕЗНИ - Всичко, което тревожи мисълта ви е преодолимо, не позволявайте на стреса да унищожи напълно деня ви. Можете да си починете, ако споделите желанието си.

СКОРПИОН - Занимавайте се с приятни неща и обгръщайте с обичта си всички наоколо. Отнасяйте се с повече внимание към сетивните си усещания. Внимавайте с алкохола.

СТРЕЛЕЦ - Вътрешната ви сила се нуждае от обновление и презареждане. Енергия и настроение може да получите от природата, потърсете я сами или с приятели.

КОЗИРОГ - Денят ще засили решимостта ви и ще ви направи успешни във всичко. Материални придобивки и последвалите удобства ще ви подскажат, че следвате вярната пътека.

ВОДОЛЕЙ - Денят ви може да бъде спокоен, ако не го насищате излишно с тревожни мисли. Забравете за служебните си проблеми, мислете за дома, семейството и себе си.

РИБИ - Гледайте ведро на нещата от живота, предстоят ви още толкова много задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Щадете усилено силите си.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди