изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:51 EET
ВНАСЯТ НА СЕСИЯ ОТЧЕТ НА ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА ТУРИЗМА    
НовиниОтчет на програмата за развитие на туризма за 2006 г. ще бъде една от точките на предстоящото през този месец последно за годината заседание на Общинския съвет, съобщи кметът на Добрич Детелина Николова.

Паралелно с това ще има предложение за приемане на нова програма с оглед изпълнение на Закона за развитие на туризма. Предвидени са няколко докладни записки относно искания на граждани за прекратяване на съсобственост - по ул. "Захари Стоянов", "Капитан Димитър Списаревски", "Шипка", "Райко Даскалов" и др. Ще се внесе също докладна записка с предложение за предоставяне под наем на паркинг в жк "Дружба" 4 за издръжка на волейболен клуб "Иванов".
Общинският съветник Марин Джамбазов съобщи, че ще внесе докладна записка за управление на активите на община Добрич чрез акции на Българската фондова борса. Той посочи, че идеята му е още от миналата година след среща с ръководството на борсата. Според М. Джамбазов, по този начин ще се осигури прозрачност при управлението на активите.
 


Сходни връзки

ВНАСЯТ НА СЕСИЯ ОТЧЕТ НА ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА ТУРИЗМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди