изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:33 EET
ГЕРБ ще участва самостоятелно на изборите за европейски депутати    
Политика

Борисов каза, че няма да сформира парламентарна група в рамките на 40-то Народно събрание. Той обаче бе категоричен, че ще участва в изборите за европейски депутати и е готов да включи в листите Димитър Абаджиев и Мария Капон “стига те да пожелаят“.



“Не желая нито да слушам, нито да се спирам на коментарите на социолозите”, заяви столичният кмет и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пред ТВ Европа. В разговор с Димитрина Пандурова и Валентин Иванов той беше категоричен, че всички критики срещу него са платени.

Същевременно Борисов за първи път публично обяви, че ГЕРБ ще участва самостоятелно в изборите за европейски депутати. На въпрос дали в листите ще бъдат включени Димитър Абаджиев, който наскоро напусна редиците на ДСБ, и Мария Капон, която се оттегли от Демократическата партия, Борисов беше категоричен, че ако те пожелаят, той ще ги впише.

ГЕРБ ще продължи да работи за предсрочни парламентарни избори, но трябва да бъдем внимателни, защото бъдещите ни европейски партньори ще искат гаранция за стабилност у нас, каза на 4 декември в предаването “Тази вечер” на ТВ Европа Бойко Борисов. Запитан с кои политически партии би си партнирал, той коментира, че няма да се коалира с БСП.

Абаджиев наскоро напусна ДСБ и създаде движението „Европейски демократичен път“. В него членува и Капон, която също напусна Демократическата партия, на която беше заместник-председател. В момента и двамата са независими депутати.

http://news.bulgarianpost.com

 

 

 


Сходни връзки

ГЕРБ ще участва самостоятелно на изборите за европейски депутати | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди