изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:54 EET
Две тела са открити в автомобила, изваден от морето край Варна    
НовиниВарна. Две тела са открити в извадения от морето "Фолксваген", съобщиха от ОДП - Варна. Около 11,30 часа вчера в дежурната оперативна част на ОДП - Варна е получено съобщение от журналист на вестник "24 часа", че при гмуркане в морето в района на Втора буна, е открил потънал бял "Фолксваген". Незабавно на място са изпратени служители на РГС и ОДП - Варна.


За да бъде изваден автомобилът от водата, е използвано съдействието на водолази от ВМС и сухопътен кран на Морска администрация - Варна. Установено е, че автомобилът - бял "Фолксваген Поло", е с варненска регистрация - собственост на частна фирма с регистрация в града, обявен за издирване в началото на март 2005.
При повторния оглед на автомобила, който бе извършен днес, е установено, че в кабината има две тела в напреднало трупно разложение. Според първоначалните данни от патоанатомите телата са на мъж и жена. В автомобила са открити документите за самоличност на Петранка Лякимова и Динко Вълканов, обявени за издирване в началото на март м.г. Открити са и техни лични вещи.
До момента не са установени и следи от насилие, предстои съдебно-медицинска експертиза, която да докаже причината за смъртта на двамата. Предстои също да се направи изследване на телата, за да бъдат идентифицирани по категоричен начин. Ще бъде назначена и техническа експертиза, за да бъде установено по какъв начин автомобилът се е озовал на морското дъно.
Информацията е на радио “Фокус” - Варна.
 


Сходни връзки

Две тела са открити в автомобила, изваден от морето край Варна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди