изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:17 EET
Бойко Борисов: Костов имаше четири години на власт, за да реши проблема с досиетата и не го направи    
ПолитикаСофия. Иван Костов и хората му имаха четири години на власт, за да решат проблема с досиетата, но не го направиха. Това са хора, които изобщо нямат право да говорят по тази тема, каза пред Агенция “Фокус” столичният кмет Бойко Борисов, който е и неформален лидер на партията ГЕРБ.

След като притежаваха всички ресурси и управляваха службите в продължение на четири години, тези хора не направиха нищо, за да изчистят проблема с бившата Държавна сигурност. Не е морално и е цинично същите тези хора днес и привържениците им пред Народното събрание да освиркват тези, които се присъединяват към подписката за пълното разсекретяване на досиетата на бившата Държавна сигурност, коментира Бойко Борисов.
От пет години настоявам всички досиета да станат публични, настоя Борисов и припомни също, че неведнъж е предлагал дори информацията от тях да бъде качена в Интернет.
Пред Народното събрание тази сутрин председателят на партията ГЕРБ Цветан Цветанов и председателят на сдружението Душана Здравкова бяха освиркани, когато отидоха да се подпишат под подписката за пълно разсекретяване на досиетата. Според столичния кмет обаче единствено хора на Иван Костов са изразили недоволство от присъствието на Цветанов на гражданския протест.
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Костов имаше четири години на власт, за да реши проблема с досиетата и не го направи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди