изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:26 EET
"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" Е ИНВЕСТИРАЛА 725 ХИЛ. ЛВ. В ЕЛЕКТРОПРЕНОСНАТА МРЕЖА В ОБЛАСТТА    
Новини Предвид честите спирания на електрозахранването както в града, така и в областта, многократните въпроси отправяни от наши читатели се обърнахме с няколко въпроса към централата на "Е.он България". На територията на цялата област работят 58 екипа за отстраняване на аварии. 15 от екипите са в Добрич, заявиха от електроразпределителното дружество.

До момента фирмата е инвестирала 725 хил. лв., като очакванията им са до края на годината инвестициите в електропреносната мрежа на територията на област Добрич да стигнат 1 500 000 лв. От немската компания добавиха още, че изразходваните до момента средства за ремонтни дейности са 530 000 лв. От фирмата заявиха, че продължават с ремонтите и очакванията им са до края на годината в тази дейност инвестираните средства да достигнат 1 200 хил. лв. Всички тези средства дружеството влага, с цел подобряване качеството на услугата, която предоставя на населението, добавиха от прессцентъра на "Е.он България"
Често наши читатели са ни търсили за съдействие относно липса на постоянно напрежение, затова попитахме къде в областта и Добрич е подобрена преносната мрежа, така че да се премахне липсата на постоянно напрежение, което води до изгаряне на електроуредите или пък до невъзможността им да бъдат ползвани по домовете на хората, когато консумацията е по-голяма. В отговор на въпроса на НДТ от дружеството заявиха, че такива подобрения има вече в ЖК"Балик, Централна градска част, ЖК"Добротица", района на ул."Христо Ботев", района на Хуманитарна гимназия.
В област Добрич е подобрено качеството на подаваната електроенергия в гр. Балчик, с. Рогачево, от Ген.Тошево до Горняк, Спасово, Кардам, Красен, Росица, Ген.Тошево, от Тервел до Сърнец, от гр. Добрич до Житница, с. Врачанци, Минково, Свещарово, от Шабла до Захари Стояново, Царичино, Кранево.
В заключение попитахме на какви телефони денонощно жителите на Добрич и областта могат да сигнализират,ако останат без елзахранване, предвид, всеизвестния факт, че когато спре тока, никой не вдига от дежурните диспечери на тел. 601 222. В централата на фирмата заявиха, че в момента телефонът за подаване на сигнали за аварии е 601-222, а от понеделник ще заработи и още един - 0 700 161 61, като обаждането там ще е на цената на един градски разговор. На този телефон освен сигнали, ще се приемат и запитвания на клиентите.
Многократно НДТ е алармирало за проблемите на живеещите в Дуранкулак, които дори са готови да съдят дружеството за нанесени материални щети. От "Е.он България" заявиха, че в момента се извършват значителни инвестиции в електропровода, захранващ Дуранкулак. Затова и в последно време се е налагало прекъсване на тока.
В заключение от дружеството добавиха, че след задълбочен анализ на непланираните прекъсвания в град Добрич, компанията е взела решение да вложи допълнителни средства за редуциране на прекъсванията по мрежа средно напрежение с цел намаляване на авариите. От фирмата заявяват също, че своевременно ще бъдат възстановени настилките след приключване на изкопните работи.
 


Сходни връзки

"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" Е ИНВЕСТИРАЛА 725 ХИЛ. ЛВ. В ЕЛЕКТРОПРЕНОСНАТА МРЕЖА В ОБЛАСТТА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" Е ИНВЕСТИРАЛА 725 ХИЛ. ЛВ. В ЕЛЕКТРОПРЕНОСНАТА МРЕЖА В ОБЛАСТТА
Автор: Anonymous да 2006-12-09 @ 22:07 EET
Управляващите им показват,че България е село без кучета и това им е добре дошло.Сами сме си виновни за сегашното ни дередже.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди