изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:05 EEST
17 души са загинали при катастрофата в Бяла, по последни данни    
Новини  Бяла. 17 души са загинали, още 10 са пострадали при катастрофата между автобус и камион в Бяла, съобщиха за Агенция “Фокус” от Националния медицински координационен център. Сред пострадалите има едно дете в тежко състояние. Спасителните работи на мястото на инцидента са затруднени от гъста мъгла. От болницата в града съобщиха, че има много тежко ранени пътници, които все още постъпват в здравното заведение. Лекари и медицински персонал им оказват първа помощ.

Автобусът е бил пълен с пътници, тъй като това е единствената градска линия, а инцидентът е станал след приключването на работния ден. Това е и единствената връзка с гара Бяла, която се намира на 7 км от града. Голяма част от хората, които живеят в района на железопътната гара, работят в Бяла.
Участъкът, в района на който е станал инцидентът, е част от магистрален път София – Русе. Там минават много тежкотоварни автомобили.
От Националния медицински координационен център по-рано съобщиха за 19 загинали пътници, чийто тела са извадени от водите на реката.

Автобус падна в река Янтра. Поне 20 загинали
07 декември 2006 / News.dir.bg
В 17,40 часа тази вечер градски автобус падна в река Янтра в Бяла, Русенско, съобщи "Фокус" по информация на Националния медицински координационен център.
"Гражданска защита" е изпратила на място водолази и лодки, които вадят пострадали хора. Вероятно автобусът е бил пълен с пътници, тъй като е единственият градски автобус в града. В района има много гъста мъгла. По първоначална информация автобусът е бил настигнат от камион с жито при излизането му на Главен път Русе - София. Камионът е блъснал автобуса, след което и двете превозни средства са паднали в реката. На мястото са пристигнали екипи на пожарната, които също се включват в спасителни дейности. Има тежко ранени пътници, които все се хоспитализират.

 
 

 


Сходни връзки

17 души са загинали при катастрофата в Бяла, по последни данни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди