изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:20 EEST
ПРЕПОДАВАТЕЛИ ОЦЕЛЯВАТ В ШОУ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ КОЛЕЖ    
ОбразованиеВ навечерието на празника и тази година ректорът доц. Тодор Радев прилежно изми купища чинии. Колегите му сервираха на студентите "Змия фондю", "Таранутли огретен" и "Островно ризото"

Преподаватели подготвиха и оцеляха в шоу на Международен колеж-Албена, в Добрич, съобщиха от висшето училище. По традиция, в навечерието на студентския празник те са влезли в ролята на обслужващ персонал и сервирали коктейли "Портокалов огън" и предястие "Червеи натюр". Основни ястия по време на организираното шоу са били "Островно ризото", "Змия фондю" и "Тарантули огретен". Присъстващите са опитали десерт "Карибски ураган" и ядки "Семена а ла Петкан", разказаха от колежа.
В поредица от игри студентите от своя страна показали завидни знания и отговорили правилно на въпроси като: кой е нарисувал автопортрета на Леонардо да Винчи, кое е малкото име на Тодор Живков и др. Някои научили нови думи на турски като турист - баир будала, и името на хеви метъл групата "Айрън мейдън" - джангър тайфа "Тенеке ханъм".
Танцови двойки демонстрирали умения в модерни, ориенталски, класически и народни танци. Оцелелите в множество игри победители са получили награди - оригинални  шапки и фланелки "Сървайвър", карти "би конект" и талони за игра "Пейнтбол" от спонсорите /"Комп тех" и "Германос"/. Над сто гости са се наслаждавали и на изпълнения на живо от преподаватели и студенти на колежа. По-ентусиазираните победители изкъпали с шампанско колегите си, а след тях ректорът доц. д-р Тодор Радев почистил пода, за да не се подхлъзне някой в танците. През останалото време доцентът мил купища чинии.
Разбира се, студентите се надпреварвали да товарят с допълнителни поръчки преподавателите си и да им се радват как превиват гръб под тежките табли. С пот на чело помощник-ректори и лектори си заработили някой лев от студентски бакшиши в навечерието на студентския празник.
 


Сходни връзки

ПРЕПОДАВАТЕЛИ ОЦЕЛЯВАТ В ШОУ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ КОЛЕЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди