изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:23 EET
ПРИНУДИТЕЛНО ЩЕ ВОДЯТ ПОДСЪДИМ ПО ДЕЛО ЗА ФАЛШИВА БАНКНОТА    
Новини

За трети пореден път Окръжния съд в Добрич не можа да даде ход на делото Ивайло Чакъров, който е подведен под наказателна отговорност, затова че през декември 2005 година придобил и прокарал в обръщение фалшива банкнота с номинал 1000 швейцарски франка.



Магистратите постановиха за следващото заседание на 19 декември от 10 часа обвиняемият да бъде принудително доведен. За процесът вчера Ивайло Чакъров е бил информиран на 6 декември по телефона, но нито той, нито негов представител имаше в съдебната зала.

По това дело подсъдимият твърди, че получил парите в Пловдив от непознат, който му казал, че банкнотата е с добро качество и трудно може да бъде разпозната. Знаейки това, Чакъров обменил парите в балчишкия клон на СИБанк и получил сумата от 1 252 лева. В края на работния ден банковите служители разбрали, че банкнотата не е истинска и с протокол я предали в местното РПУ, а полицаите задържали измамника.

Вчера от Окръжния съд съобщиха, че са направили справка с Окръжния съд в Сливен и научили, че подсъдимият има присъда, която не е влязла в сила. Делото е приключило на 21 септември тази година, а решението на тамошните магистрати се обжалва. Чакъров е под парична гаранция. Срещу него  има и дело в Районен съд Бургас, но и по този процес не е задържан под стража.  НДТ

 


Сходни връзки

ПРИНУДИТЕЛНО ЩЕ ВОДЯТ ПОДСЪДИМ ПО ДЕЛО ЗА ФАЛШИВА БАНКНОТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди