изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:15 EEST
Четирима души загинаха при тежка катастрофа край село Микре (ОБЗОР)    
Новини  Двама мъже и две жени са загинаха при тежка верижна катастрофата край село Микре, Ловешко. Трима души, сред които зам.-министъра на финансите Нахит Зия пострадаха при инцидента. По първоначална информация автомобил Рено изпреварва, навлиза в насрещното движение и се блъска Тойота. От своя страна Тойотата се удря в Ауди и пикап. Тойотата е изхвърчала от пътя. Четиримата загинали при инцидента са се возили именно в нея.


От Националния медицински координационен център съобщиха, че състоянието на зам.-министър Зия е тежко. Той е с гръдна травма в Ловешката болница. С по-леки наранявания са другите двама, пътували в автомобила на Министерството на финансите– единият е с травма на главата, а другият – с натъртвания. В колата е пътувал и шефът на Агенцията за финансово разузнаване Васил Киров.
Екип на Правителствена болница ще отпътува тази вечер за Ловеч. По информация от здравното заведение в най-тежко състояние е заместник-министърът на финансите Нахит Зия.
Гъстата мъгла затруднява движението по пътя Варна – София, където при село ловешкото село Микре стана тежката катастрофа. Автомобилният трафик по шосето е затруднен.
На мястото на инцидента са екипи на КАТ-Пътна полиция, Спешна медицинска помощ, полицаи от ОДП-Ловеч, пристигнали са представители и на местните власти.
Движението е отбито през град Угърчин-Ловеч-Варна, а в обратната посока – Варна – разклона за село Абланица – Ловеч – Махала “Изворче” – София.
Вицепремиерът и министър на държавната политика при бедствия и аварии Емел Етем заминава за мястото на тежката катастрофа край ловешкото село Микре, съобщиха от министерството. Тя ще посети и ловешката болница, където са настанени пострадалите.
За инцидента е уведомен премиерът Сергей Станишев.


Агенция “Фокус” припомня:
На 23 юли 2006 година пак при село Микре на пътя София - Варна при тежка катастрофа загинаха четирима души. Тежката катастрофа стана около 13 часа на 1 км след с. Микре, посока София-Варна, община Угърчин, област Ловеч. При пътния инцидент между "Опел Астра" със софийска регистрация и "Мерцедес" с русенска регистрация на място загинаха четирима души - баба, дядо и две внучета от "Опел"-а.

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Четирима души загинаха при тежка катастрофа край село Микре (ОБЗОР) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди