изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:49 EEST
Министърът на вътрешните работи да си подаде оставката, поиска Димитър Абаджиев    
ПолитикаСофия. Министърът на вътрешните работи Румен Петков да си подаде оставката поиска независимият депутат и председател на Гражданско сдружение Европейски демократичен път Димитър Абаджиев. Той потърси Агенция "Фокус", за да съобщи искането си.

“Две седмици преди влизането на България в ЕС нивото на сигурността е ужасяващо. Множество факти показаха пълната неспособност на политическото ръководство на МВР да се справи със своите задачи. Отново поредните убийства в центъра на София, множество извършени престъпления и драмите, които се случиха по българските пътища – това са проблеми, които са в рамките на МВР. Във всяка една страна на ЕС щяха да доведат до поемане на политическа отговорност от страна на съответния министър”, каза депутатът и допълни, че това нямало да се случи в България.
Абаджиев очаква подкрепа от депутати, които не са част от тройната коалиция – ОДС, БНС и ДСБ, както и от депутати от НДСВ, които “не желаят да мълчат, въпреки че не са част от тройната коалиция”.
Абаджиев е обсъдил идеята с колегите си от Европейски демократичен път.
 


Сходни връзки

Министърът на вътрешните работи да си подаде оставката, поиска Димитър Абаджиев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.84 секунди