изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:20 EEST
ДО КОЛЕДА В ДОБРИЧ ОТВАРЯ ВРАТИ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР "ИЗИ"    
НовиниНай-късно до 20 декември в Добрич ще отвори врати търговски комплекс "Изи". Комплексът е част от варненската търговска верига "Изи", като собственик на обектите е варненското дружество "Експириан" с управител Борислав Беков.

С решения на ОбС Добрич бяха продадени двете части на бившата баня № 3. В момента се извършват последни реконструкции и вече се зареждат търговските обекти. От управителя на варненската фирма "Експириан" Борислав Беков НДТ научи, че на първия етаж ще бъде разположен голям магазин за хранителни стоки от веригата "Изи". На втория етаж се настаняват множество фирми, които ще предлагат на клиентите на търговския комплекс промишлени стоки и услуги. Сред тези, които ще отворят офиси в комплекс "Изи", са "Интерсервиз Узунов", както и "М-тел". На третия етаж на сградата ще бъдат разположени сладкарница, ресторант и детски кът. По много оригинален начин е оформен самият ресторант и човек има усещането, че е седнал на улицата, научи още НДТ. Отвън до комплекса ще има 80 паркоместа с градинки и прилежаща инфраструктура. Вече са поставени и пейки пред самия търговски комплекс за улеснение на гражданите. Предстои и направата на спирка в близост до обекта, след искане от фирмата и решение на Общинския съвет.
 


Сходни връзки

ДО КОЛЕДА В ДОБРИЧ ОТВАРЯ ВРАТИ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР "ИЗИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди