изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:08 EEST
МЕСТНИЯТ ПАРЛАМЕНТ В ШАБЛА ЗАСЕДАВА ИЗВЪНРЕДНО    
НовиниВ 14.30 часа днес започва извънредното заседание на Общинския съвет в Шабла.


Местният парламент ще чуе становище на Комисията по водене на преговори за постъпили инвестиционни намерения в община Шабла относно предложението за инвестиционно сътрудничество от Бългериън Инвестмънт Адвайзърс ООД и международния инвеститор Оушън Метърс.
Припомняме ви, че те планират изграждането на ферма за отглеждане на калкани и змийорки. По техните думи, за създаването на подобно стопанство определящо значение има наличието на чиста вода и съвкупността от сладководни и солени източници на едно място. На фермата за аквакултури ще са необходими около 200 дка земя, като предложението на компаниите е за публично-частно партньорство, съвместно с общината.
Другото инвестиционно намерение, което ще бъде разгледано, е на компанията "Линекса пропърти" ЕООД, която планира изграждането на голф-игрище на територията на Ваклино и Крапец по линията на публично-частно партньорство. Интересното е, че в проекта си компанията е включила и медицински център, който ще бъде от полза както на гости, така и на местните жители. Инвеститорът е поел и ангажимент за финансово подпомагане при ремонта на инфраструктурни и градоустройствени обекти, които са  собственост на община Шабла.
Общинските съветници ще обсъдят и предложението на "Катбул" ООД, както и други идеи за инвестиции в Черноморската община. НДТ
 


Сходни връзки

МЕСТНИЯТ ПАРЛАМЕНТ В ШАБЛА ЗАСЕДАВА ИЗВЪНРЕДНО | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
МЕСТНИЯТ ПАРЛАМЕНТ В ШАБЛА ЗАСЕДАВА ИЗВЪНРЕДНО
Автор: Anonymous да 2006-12-11 @ 20:09 EET
Дано умниците от Община Шабла най-после измислят нещо,защото заради некадърния си кмет много инвеститорски намерения останаха само намерения.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди