изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:58 EET
Убиха 25-годишен мъж в Пловдив    
Ред и сигурностПловдив. 25-годишен мъж бе убит вчера в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция "Полиция" в града. В ареста на VІ РПУ са задържани двама младежи, заподозрени в извършване на тежкото престъпление.


Около 18 часа в полицейското управление е било получено съобщение от граждани, че на кръстовището на улиците “Крайна” и “Калина” лежи ранен младеж. Пристигналите веднага на място полицаи установили, че пострадалият е К.М. от Пловдив. С прободна рана в областта на сърцето той веднага е бил откаран в болница, където малко по-късно е починал.
По първоначални данни убийството е извършено при скандал и сбиване между К.М. и Г.М./22 г./ и Д.Б./21 г./, които също са от Пловдив. Причините за разправията са в процес на изясняване. След намушкването Г.М. и Д.Б. са избягали и направили опит да се укрият. Около 3 часа тази нощ двамата бегълци са били заловени от пловдивските полицаи в Чирпан и докарани в Пловдив. Работата по случая продължават служители от сектор “Криминална полиция” и VІ РПУ.

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Убиха 25-годишен мъж в Пловдив | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди