изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 11:56 EEST
МАЖОРЕТКИТЕ НА ТЕРВЕЛ - С НАГРАДИ ОТ НАЦИОНАЛЕН ТУРНИР    
КултураС няколко отличия се завърнаха от първия Национален турнир по танц-шоу и хип-хоп в Перник талантливите момичета от мажоретен балет "Каприз" с ръководител Живка Ненова при общински детски комплекс "Малкият принц" в Тервел.

Това съобщи за НДТ директорът на комплекса Радка Радева. Турнирът се проведе на 9 и 10 декември. Мажоретките на Тервел успяха да се преборят за призови отличия в конкуренция с над 400 танцьори от София, Димитровград, Хасково, Пазарджик, Перник, както и с утвърдени имена като "Роберта балет" и "Тангра". 11-те момичета от "Каприз" спечелиха второ място и сребърни медали с танца "Полет". Дуетът Гергана Хинева и Виктория Тошкова станаха трети и грабнаха сребърните медали с танца "Пеперуди". Чаровната 11-годишна Габриела Росенова бе класирана четвърта с танца "Розова кукла" и обра овациите на публиката. За нея Дорина Инджова - международен съдия, е казала на ръководителката на "Каприз", че има всички данни за успешно участие на световен шампионат.
Вече валят нови покани за участие на талантливите мажоретки от Тервел, каза още Радка Радева. Тя подчерта големите заслуги за успеха на момичетата на ръководителката им Живка Ненова. През следващата година "Каприз" ще навърши пет години. НДТ

 


Сходни връзки

МАЖОРЕТКИТЕ НА ТЕРВЕЛ - С НАГРАДИ ОТ НАЦИОНАЛЕН ТУРНИР | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
МАЖОРЕТКИТЕ НА ТЕРВЕЛ - С НАГРАДИ ОТ НАЦИОНАЛЕН ТУРНИР
Автор: Anonymous да 2006-12-18 @ 19:39 EET
Samo taka momi4eta az s1m ot va6iqt grad Tervel ei hora trebva da vi kaja 4e sam gi gledal kato trenirat 6oto az se poznavam mn dobree s pove4eto ot tqh i iskam da vi kaja 4e sa Super i 4e mogat i pove4e mojeha i da vzemat 1 mqsto samo im trebva6e o6te malko samo taka da prod1ljavat i moje i da stignat do evropeiskiqt . SAMO TAKA MOMI4ERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
МАЖОРЕТКИТЕ НА ТЕРВЕЛ - С НАГРАДИ ОТ НАЦИОНАЛЕН ТУРНИР
Автор: Anonymous да 2007-01-09 @ 14:50 EET

Гледала съм ги много са добри! пойелажам им успех!!!

 

МАЖОРЕТКИТЕ НА ТЕРВЕЛ - С НАГРАДИ ОТ НАЦИОНАЛЕН ТУРНИР
Автор: Anonymous да 2007-01-20 @ 21:41 EET

Много са яки нямам думи особедно Симонка и Яничка супер сте момичета

 

 


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди