изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 11:23 EEST
Десетокласничка се хвърли под влака    
Ред и сигурностДесетокласничка от Четвърта езикова гимназия във Варна се самоуби, хвърляйки се под влак в района на ж.п. гарата в понеделник около 21 часа.

Предполага се, че момичето е решило да сложи край на живота си, тъй като в нея са открити предсмъртни писма, предаде БГНЕС. През последните три седмици Наталия не е посещавала училище. Последно се е видяла със съучениците и приятелите си в училище на рождения си ден - 28 ноември, след което е продължила да отсъства. "Тя е беше добра ученичка, много тиха и не създаваше никакви проблеми, за да бъде запомнена, като проблематична. Напоследък е намалила успеха си, но не драстично", сподели директорката на Четвърта езикова гимназия Веселина Тотева. Наталия е била от 10 “д” клас, профил испански език. Днес служители на варненското следствие са били в училището, за да разпитват съучениците и приятелите й. Детето беше много кротко и тихо, и изобщо не е давало никакви признаци за намерението, което е имала, допълни директорката.
 


Сходни връзки

Десетокласничка се хвърли под влака | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди