изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:08 EET
Структурните фондове на ЕС с водеща роля и в туризма    
НовиниУтре в Националния дворец на културата Държавната агенция по туризъм със съдействието на водещите институции по управлението на оперативните програми организира национална конференция "Структурните фондове на Европейския съюз - възможности за развитие на устойчиви практики в туризма".

Целта на форума е представяне на новите възможности за  включване в европейски програми за подкрепа на проекти, свързани с развитието на различни дейности, пряко или косвено касаещи туризма.

Концепцията за форума предвижда да бъдат представени параметрите на оперативните програми - регионално развитие, конкурентноспособност, развитие на човешките ресурси, околна среда, транспорт, административен капацитет, развитие на селските райони.

Представители на министерствата, които ще бъдат водещи институции по управление на оперативните програми, ще представят седемте оперативни програми по структурните фондове.

Поканени за участие са всички общини, неправителствени организации, както и фирми от туристическия бизнес.  http://money.ibox.bg

 


Сходни връзки

Структурните фондове на ЕС с водеща роля и в туризма | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди