изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:53 EET
10 забавни факта за бельото    
ЛюбопитноКоледните и новогодишните празници чукат на вратата, а по традиция бельото е един от най-подаряваните подаръци. Има някои интересни факти, които ще е любопитно да знаете, когато избирате бельо за специалния човек.


1. Женените мъже сменят сменят бельото си два пъти по-често, отколкото свободните господа. Mоля, моля, тук мъжкият екип на Tialoto.bg се закле, падна на колене и подписа клетвена декларация, че си сменя гащите съвсем, съвсем начесто, всекидневно, дори в някои случаи – ежечасно.

2. Сутиените са се появил през 1913 г. благодарение на находчивата Мери Фелпс Джейкъб. По това време дамите се мъчели да носят корсети с банели, които са толкова твърди, че горките жени едва се движели.

Изтерзаната Мери Джейкъб решила проблема един път завинаги, като една вечер, преди да отиде на бал, измайсторява заедно с прислужницата си, сутиен от няколко носни кърпи и розови панделки.

Със сигурност Мери е била звездата на вечерта с олекотеното си средство за придържане на бюста.

3. През новогодишната нощ италианките предпочитат червено, аржентинките – розово, а бразилките не държат на цвета, а непременно спазват традицията бельото да е ново.

4. През 1935 г. се появяват първите мъжки боксерки. Те са били стегнати по тялото, като някои модели са стигали до коленете.

5. Препаската, която са носели туземците, е най-простото и популярно бельо, познато на човечеството. Това е и първото официално признато средство, с което човекът се е...прикривал.

6. Прашките са измислени в Бразилия през 80-те години, като бански костюм. От началото на 90-те обаче те превземат целия свят и сега са едно най-продаваните видове бельо на земята.

7. Гръдната обиколка се увеличава. Благодарение на силикона или на акселерацията – няма значение. През 1991 г. средният размер на сутиените в САЩ е бил 80B, сега е 90C. За Бългaрия подобна статистика няма, но със сигурност промяната в мерките е доста щедра.

8. Дамските чорапи с шарки и орнаменти са направили дебюта си през 1959 г. на ревю. Измислени са от Глен Рейвън Милс, родом от Северна Каролина (ние мислехме, че в този американски щат са големи сухари).

9. 41% от мъжете предпочитат слипове, 12% си падат по широки боксерки. 4% пък харесват прашки. Извратени типове такива.

10. 37% от жените носят бикини, 23% прашки, 19 на сто пък харесват дамски боксерки.

http://www.tialoto.bg

 


 


Сходни връзки

10 забавни факта за бельото | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди