изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:33 EEST
Ц. ЦОНЕВ ОТКРИ ОЩЕ ДВЕ ОБНОВЕНИ УЛИЦИ В КАВАРНА    
НовиниДни преди Коледа ще бъде открита и ремонтираната пречиствателна станция в морския град

Вчера кметът на община Каварна Цонко Цонев официално откри и преряза лентата на още две новоасфалтирани улици в Каварна, съобщи пресеташето на морското кметство Мария Сотирова. По този начин бе отбелязано приключването на работата по полагане на нов водопровод и асфалтова настилка на ул. "Георги Сотиров" и "Владимир Заимов". Двете улици са с обща дължина 1 200 м. За тяхната направа са заделени общо 800 000 лв. от общинския бюджет.
През изминалите три години от мандата на кмета Цонко Цонев са преасфалтирани около 50 % от общата улична мрежа в града. През периода от 1994 г. до 2003 г. е била положена нова настилка на около 12 %, което означава, че в Каварна вече 62 % от улиците са ремонтирани и преасфалтирани. Близо 70 % от града е газифициран.
Дни преди Коледа кметът Цонев ще открие и ремонтираната пречиствателна станция на Каварна. За НДТ Ц. Цонев заяви: "Общо ремонтът е на стойност 1.5 млн. лв., като 1.3 млн. лв. от средствата са по спечелен проект на общината от Предприятието за инвестиционни проекти към МРРБ и министерство на финансите. Извършен е ремонт на биологичната клетка на станция, което позволява по-качественото пречистване на водата".
 


Сходни връзки

Ц. ЦОНЕВ ОТКРИ ОЩЕ ДВЕ ОБНОВЕНИ УЛИЦИ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди