изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:42 EEST
РЕШЕН Е ПРОБЛЕМЪТ С ТОПЛОТО НА ЦДГ 9    
ОбществоВече няма проблем с отоплението на Целодневна детска градина 9 в Добрич и ситуацията е нормална. Това каза вчера за НДТ началникът на отдел "Образование и младежки дейности" Нейчо Нейчев.

Котелът е пристигнал още преди десетина дни. Наложило се е прекрояване на газовата инсталация, което е направено. Монтирани са нови помпи, както и нов бойлер, който освен на газ, работи и със слънчева батерия. Извършени са необходимите проби.
НДТ припомня, че напрежението сред родителите на деца в ЦДГ 9 ескалира в първата половина на ноември. В началото на месеца детското заведение бе затворено от РИОКОЗ след проверка по сигнал на родител. Тогава бе съобщено, че въпреки че в занималните са включени електрически печки, замерванията са отчели температура от 16 градуса при норма 18 градуса. На среща с родителите Нейчо Нейчев се ангажира до края на ноември проблемът да бъде разрешен. Той обясни, че процедурата по подмяна на котела на газовата инсталация е започнала още през лятото, но поради технологични причини процесът се е забавил.
 


Сходни връзки

РЕШЕН Е ПРОБЛЕМЪТ С ТОПЛОТО НА ЦДГ 9 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди