изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:22 EEST
Бойко Борисов: Надявам се да има и други арести по случая “Топлофикация”    
НовиниСофия. Надявам се да не са само тези арести, а да има и други. Това каза кметът на София Бойко Борисов по повод задържаните днес двама служители на “Топлофикация” – София, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

След проверката на Столична община в “Топлофикация” са установени административни и законови нарушения в управлението на дружеството. Събраната документация е подадена до прокуратурата.
“Прокуратурата е тази, която преценява кога да повдигне обвинение. Върху тези около стотина договора, които се опитаха да изнесат нелегално от Топлофикация”, има резолюция на г-н Рогачев и на други хора, така че се надявам прокуратурата да си свърши работата докрай”, допълни столичният градоначалник. Той изрази увереност, че ще се стигне до ядрото на кражбите в общинското дружество. Той бе категоричен, че има пълно доверие в главния прокурор и че случаят ще бъде изяснен.
В понеделник (18 декември) в Столичния общински съвет трябва да бъде предложен и избран нов изпълнителен директор на “Топлофикация” – София. Борисов бе категоричен, че изборът на членовете на бордовете на общинските фирми трябва да се провежда на принципа на конкурс и да се махнат партийните квоти. “Аз ще направя всичко възможно да не допуснем цената на “Топлофикация” да падне и да я продадем на безценица”, каза Борисов по подов предстоящата приватизация на дружеството.
Цветомира ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Надявам се да има и други арести по случая “Топлофикация” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди