изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:18 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ЛИПСАТА НА НАФТА БЛОКИРА ДОБРИЧ    
ЛюбопитноВчера осъмнахме без междуградски преводи заради липса на дизелово гориво. Поделението на "Петрол" в Добрич свърши и последните количества нафта.

Основните му клиенти - ВиК, "Електроснабдяване" и "Чистота", прецеждат последните си литри. "Дизелово гориво не сме получавали от седмица" - каза вчера за НДТ управителят на добричкото поделение на "Петрол" Петко Георгиев... Вчера автобусите по междуградските линии тръгнаха по обяд, след като управителят на ЕООД "Пътнически превози" спаси положението с 4 тона гориво... Има опасност за срив във водоснабдяването. Вчера някои от автомобилите на ВиК в Добрич не са излезли да работят заради липсата на нафта.
ОТ ПЕТЪК ДО НОВА ГОДИНА ЩЕ РАБОТЯТ САМО 6 ДЕТСКИ ГРАДИНИ
Детските градини в Добрич да не работят от 20 декември до нова година предвижда общината в града, след направеното проучване на наличните запаси от гориво в тях. През периода ще работят единствено шест детски заведения... В тях ще се сформират сборни групи от деца... Поради липса на средства за детските градини, досега техните задължения към СП "Столове" възлизат на около 3 милиона лева.
НДТ - 17 декември 1996 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ЛИПСАТА НА НАФТА БЛОКИРА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди