изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:43 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: РАЗКРИТИ СА ИЗНАСИЛВАЧИТЕ НА 13-ГОДИШНО МОМИЧЕ    
ЛюбопитноРазкрити са извършителите на изнасилване 29 септември, съобщиха вчера от полицията. Около 11 часа във въпросния ден двама неизвестни подмамили 13-годишно момиче и го завели до дерето в ЖК "Иглика" в Добрич, след което го изнасилили.

На 10 декември решили да повторят гнусното деяние, като си набелязали 16-годишна от Добрич, но тя успяла да се измъкне. Целта им била отново да я замъкнат в дерето. Единият от извършителите е Х. Н. /21 г./ от Добрич и е задържан в ареста на Окръжната следствена служба. Другият изнасилвач е известен на полицията, но продължава да се издирва, тъй като се укрива.
БУМ НА АСАНСЬОРНИ КРАЖБИ В ДОБРИЧ
От около две седмици изключително масови са кражбите на алуминиеви капаци на асансьори в Добрич... От Светлозар Панайотов - президент на СД "Асансьорен сервиз 91" разбрахме, че при тях на ден имало поне пет оплаквания за такива кражби... Около 260-320 лева струвал един алуминиев капак за асансьор, разбрахме от г-н Панайотов. Той подозира, че крадците ги продават на фирми, търгуващи с метали, които пък после ги претопяват.
НДТ - 18 декември 1996 г. 

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: РАЗКРИТИ СА ИЗНАСИЛВАЧИТЕ НА 13-ГОДИШНО МОМИЧЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди