изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:32 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: МАЙКА ОТКАЗАЛА ДА ЛЕКУВА СИНА СИ    
ЛюбопитноУчител, преподавал в час поредния си урок със запалена цигара, установила проверка на РХЕИ в добричко училище.

В друго училище пък ученик многократно правил опити да се самоубие, но въпреки настояванията на здравни работници да бъде настанен за лечение във Варна, това не станало поради отказа на майка му. Тези и още няколко случая вчера бяха обсъдени на последното заседание на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Въпреки въведените мерки в общината обаче на заседанието бе отчетено, че противообществените прояви сред децата до 16 години не са намалели.
НАГРАЖДАВАТ ДЕСЕТТЕ НАЙ-ДОБРИ СПОРТИСТИ НА ДОБРИЧ
В комплекс "Спорт палас" вчера десетте най-добри спортисти, прославили името на Добрич и "Добруджа", получиха парични награди пред специалисти, треньори, гости и журналисти. зам.-кметът на Добрич арх. Милен Чалъков връчи награда от 10 000 лева на спортист №1 Галин Георгиев, който заяви следното: "Спортът в България загива и ако го обичаме трябва да го запазим, като му помагаме всички". Единствената дама в десетката - спортист №3, желязната лейди на тежката атлетика Сийка Стоева обеща да се отдаде на щангите поне още 2-3 години преди да се сбогува с тях завинаги.
НДТ - 19 декември 1996 г.
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: МАЙКА ОТКАЗАЛА ДА ЛЕКУВА СИНА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди