изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:41 EEST
ТЪРСЯТ КАНДИДАТИ ЗА БРАНЕ НА ЯГОДИ    
ОбществоАгенцията по заетостта обявява набиране на  кандидати за работа в Кралство Испания за сезонни работни места в областта на селското стопанство, съобщиха от дирекция "Бюро по труда" - Добрич. Става дума за бране на ягоди.

Търсят се 1812 жени и 10 мъже от цялата  страна. Кандидатите да са на възраст до 45 години, да имат опит в селското стопанство, да са в добро физическо състояние и да имат желание за работа на полето. Не са необходими познания по испански език. Местата за работа са за провинция Уелва. Продължителността на договора е от 3 до 6  месеца.  Предвидено е да се започне работа през януари.
Кандидатите следва да подадат документи в Център "Работа" към Дирекция "Бюро по труда" на ул. "Вардар"45   в срок до 9 януари 2007 година. Агенцията по заетостта ще извърши предварителен подбор на кандидатите, съобразно заявения от испанската страна брой лица за допускане до интервю. Окончателният подбор ще се извърши в края на  месец януари 2007 година от смесена българо-испанска комисия, в която ще участват и представители на работодателите.
 


Сходни връзки

ТЪРСЯТ КАНДИДАТИ ЗА БРАНЕ НА ЯГОДИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди