изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:17 EET
СЛЕПО-ГЛУХИ ПОЛУЧИХА ПОДАРЪЦИ ОТ НАЦИОНАЛНАТА АСОЦИАЦИЯ    
Общество44 членове на клуб "Детелина" към Районната организация на слепо-глухите в Добрич са получили пакети с хранителни продукти, осигурени от Националната асоциация на слепо-глухите. Това съобщи за НДТ председателката на организацията в Добрич Калинка Ковачева.

Тя каза също, че наскоро в клуба се е състояла среща със слепо-глухия поет от Варна Димитър Грудев. Сред присъстващите са били и представители на Центъра за социална рехабилитация и интеграция. Д. Грудев е разказал историята на всяко свое стихотворение. В стиховете му има плам и енергия, любов, той пише за жената, за виното и т.н., разказа К. Ковачева.
Весела и Щастлива Нова година, здраве, надежда и вяра пожелава на всички Калинка Ковачева. Тя отправи благодарност към дирекция "Социално подпомагане" в Добрич, към Центъра за социална рехабилитация и интеграция, всички партньори и приятели на организацията - за добронамереността и помощта.
 


Сходни връзки

СЛЕПО-ГЛУХИ ПОЛУЧИХА ПОДАРЪЦИ ОТ НАЦИОНАЛНАТА АСОЦИАЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди