изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:51 EET
ХОРОСКОП ЗА 7 МАРТ /видео/    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 7 МАРТ /видео/



ОВЕН - Обградете се с хора, които ви обичат и ще удвоите силите си за реализиране на много задачи. Ще се почувствате значими, окрилени и ще дадете простор на мислите си.

ТЕЛЕЦ - Подобрете взаимоотношенията си с околните и ще получите усещане за пълнота и удовлетвореност. Целите ви са реализуеми с повече активност от ваша страна.

БЛИЗНАЦИ - Днес ще наложите своя идея, с която ще поставите началото на бъдещ проект. Работата ще ви спори повече, ако включите в него и други съмишленици около вас.

РАК - Ще привлечете интересите на много хора върху себе си и ще се нуждаете от помощници. Разбирателството ви с любим човек ще бъде трайно, ако по-често да го поощрявате.

ЛЪВ - На преден план днес ще излязат неотложни делови задачи и за личните такива няма да ви остане много време. Отнесете се повече от търпеливо към вълнуващ ви въпрос.

ДЕВА - Нещата ще се подредят с времето си. Работата ви по нов проект ще ви накара да потърсите съдействието на колеги или други специалисти. Бъдете много прецизни.

ВЕЗНИ - Умората и напрежението ви идват в повече и е добре да помислите за почивка, като потърсите подходящи начини за разтоварване с любим човек вечерта.

СКОРПИОН - Едно пътуване ще ви отдалечи от хората, чието присъствие ви дразни. Добра новина ще ви подтикне да ускорите действията си относно предстоящ проект.

СТРЕЛЕЦ - В стихията си сте и ще приключите успешно задачите си. Приветливите ви отношения с околните допълнително ви дават сили и смелост да преодолявате препятствията.

КОЗИРОГ - Новини от далеч ще ви зарадват днес. Други ще се изправят пред изкушения, но се пазете. Не пренебрегвайте любовта на партньора си, заради временно увлечение.

ВОДОЛЕЙ - Денят ви ще премине в делови ангажименти и общувания от професионален характер. Умението ви да водите преговори ще ви помогне и ще защитите идеите си.

РИБИ - Днес бъдете коректни и не пренебрегвайте интересите и на онези, с които работите. Всичко в живота се връща. Спомнете си кой ви помага в трудни за вас моменти.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 7 МАРТ /видео/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди