изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:49 EET
Николай Камов: Не виждам никаква адекватност на новата ситуация с медиците ни в Либия    
НовиниСофия. Не виждам как в парламентарната комисия по правата на човека и вероизповеданията може да се оформи становище за политика в защита на медицинските ни сестри в Либия, след посредствения доклад, който представи пред комисията заместник-министърът на външните работи Феим Чаушев.

Това заяви пред Агенция “Фокус” Николай Камов, народен представител от Коалиция за България и лидер на ПД Социалдемократи.
“След този доклад не виждам какво днес можем да обсъждаме. Зам.-министър Феим Чаушев освен, че ни разказа за своите срещи в Триполи, което беше безкрайно безинтересно, ни предложи, да запазим подхода си. Неговото мнение е, че не трябва да дразним либийската държава, защото тя ни е обещала в най-кратки срокове да реши проблема. Не виждам никаква адекватност на новата ситуация, пред която сме изправени”, категоричен бе Камов.
Той допълни, че е напуснал заседанието след доклада на Феим Чаушев. “Не виждах смисъл да оставам повече”, заяви депутатът.
Според Камов проблемът с нашите медици в Либия е твърде голям и той не трябва да се принизява до оставки. “При сериозността на този въпрос оставката на един зам.-министър ще изглежда смешна”, посочи Николай Камов.
Маргарита КОЛЕВА
 


Сходни връзки

Николай Камов: Не виждам никаква адекватност на новата ситуация с медиците ни в Либия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди