изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:24 EEST
"Матхаба": Българският посланик в Триполи беше предупреден за външната намеса в делата на Либия    
НовиниТриполи. Българският посланик в Триполи беше предупреден за външната намеса в делата на Либия, съобщава електронното издание “Матхаба нет”.

Според изданието заместник-министър на външните работи на Либия (чието име не споменава) е повикал на разговор българският посланик в Триполи, по време но който го е предупредил, че “медийните кампании” и опитите за политически натиск над либийското правосъдие няма да бъдат от полза за двустранните отношения, а напротив могат да доведат до допълнителното им влошаване.
Според либийският заместник-министър в отношенията между страните съществуват два вида отношения – диалог и уважение към политическите и съдебните системи на съответната страна или “другите начини, които карат хората да се чувстват по-предубедени и решени”.
От своя страна българският посланик (бел. ред “Фокус”: Александър Олшевски) е изразил позицията на страната, че диалогът ще продължава да е водещ в отношенията с Либия, както е било потвърдено и по време на двустранните срещи и посещения.
Във форума на Интернет изданието, в коментарите към същата новина, двама души са отбелязали препоръките си, България да позледва примера на САЩ и ЕС и да прилага по-умерен тон в коментарите си за Либия.

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

"Матхаба": Българският посланик в Триполи беше предупреден за външната намеса в делата на Либия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди