изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:48 EEST
ВЪВ ВИЕТНАМ НАШ ТРЕНЬОР ЩЕ ПУСНЕ СКАЙП-а, ЗА ДА СЛУША КОЛЕДНИ ПЕСНИ ОТ ТЕРВЕЛ    
Коледа

Два пъти добруджанецът Мариян Колев ще празнува Нова година във Виетнам



Коледни песни от родния си град Тервел ще слуша в Новогодишната нощ треньорът по спортна аеробика Мариян Колев, който е в далечен Виетнам. За целта той ще държи online връзка по интернет с брат си Живко Колев и неговата група, които са коледари. По скайпа Мариян ще чуе празничните песни, научи още НДТ.

В момента добруджанецът усърдно работи като треньор в азиатската страна, тъй като в началото на януари неговият тим ще участват в турнир в Тайланд.

За Коледа семейството на Мариян ще се събере около трапезата.

Тази година той ще има щастието да посрещне Нова година два пъти. Веднъж на 1 януари, както неговите сънародници ще направят и втори път - на 18 февруари, когато е по Китайския календар.

Със сигурност на масата ще има кюфтета и салата. Във Виетнам ракия няма, но Мариян ще я замести с бърбън. Много плодове, виетнамска храна и местни спагети ще има на трапезата. Съпругата му е обещала да му приготви рулца, които тервелчанинът казва, че са много вкусни.

Мариян Колев, който е световен шампион по спортна аеробика, ще изпрати една изключително успешна година.

Той и неговите състезатели се трудиха много в спортната зала, а в резултат на това неговият тим стана шампион на Виетнам. Това му дава привилегията през 2007 година националните състезатели да бъдат от неговия тим.

"Попаднах на хубаво място и съм обграден със страхотни хора, които ме уважават за това, което искам да направя с тях" - сподели Мариян. За 2007 година той си пожела - на себе си и семейството си здраве, късмет и щастие. Той иска Дядо Коледа да донесе на неговия отбор добри резултати на състезателите му, които се трудят много.

 


Сходни връзки

ВЪВ ВИЕТНАМ НАШ ТРЕНЬОР ЩЕ ПУСНЕ СКАЙП-а, ЗА ДА СЛУША КОЛЕДНИ ПЕСНИ ОТ ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди