изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:50 EEST
ЧАРОВНИЦИТЕ НА ДОБРУДЖА: СИЛВИЯ ВИ ЖЕЛАЕ УСМИХНАТА 2007 ГОДИНА    
Чаровниците на Добруджа Тя е зодия Близнаци и иска да учи медицина. Обожава да излиза с приятели и да ходи на дискотека

Прекрасната млада госпожица на тази снимка се казва Силвия Найденова и е на 14 години. Чаровницата е ученичка в Природо-математическата гимназия “Иван Вазов”, в паралелка с разширено изучаване на биология и химия. И, естествено, съвсем логично ни сподели мечтата си един ден да учи медицина. Засега обаче, освен на уроците, тя се е отдала и на едно друго занимание, което напълно й подхожда, защото е красиво и усмихнато момиче. Всъщност, Силвия от септември се е записала и посещава курсовете на модна агенция “Визаж” в Добрич. Иска да стане манекенка и обича танците. Напълно нормално за възрастта й обожава да излиза с приятели и да ходи на дискотека. Силвия има много приятели и смята, че в това отношение най-важни са разбирателството и доверието.

 

14-годишното момиче е зодия Близнаци. Родена е на 18 юни 1992 г. Висока е 170 см, а мерките й са 81/60/88. Засега тя не е имала изяви на сцената, но такива със сигурност й предстоят и сто процента ще бъде бурно аплодирана от публиката. Вероятно ще бъде малко притеснена в началото, но сме убедени, че бързо ще преодолее първоначалната сценична треска. Силвия ни сподели още, че предпочита спортно-елегантния стил на обличане.

Освен това, много обича да получава всякакви подаръци. Пожелава си Новата 2007 г. да бъде по-добра. А на читателите на По-добрия вестник желае от сърце весела, щастлива и усмихната 2007 г.!

Фотосесията на Силвия се състоя в уютната обстановка на ресторант “Централ”, където, както винаги, бяхме посрещнати сърдечно и гостоприемно. Красотата, усмивката и младостта на момичето бяха запечатани от фоторепортера на НДТ Любен Желязков. НДТ

 


Сходни връзки

ЧАРОВНИЦИТЕ НА ДОБРУДЖА: СИЛВИЯ ВИ ЖЕЛАЕ УСМИХНАТА 2007 ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди